למתלבטת

  • תואר ראשון בבר אילן ביחס לשאר האונ' המובילות
    מירב | 13/02/2013 11:12

    שלום,התקבלתי ללימודי משפטים לתואר ראשון באוניברסיטת בר אילן, וכרגע אני מנסה לשפר את ציון הפסיכומטרי שלי בכדי להתקבל לעברית/ ת"א. ציון הפסיכומטרי שלי כרגע הוא 666 עם ממוצע בגרויות 104 ועל פי שתי האוניברסיטאות הנוספות עליי לשפרו בכ-30 נקודות. אני חוששת שלא אצליח לעשות זאת, ורציתי לדעת עד כמה הפער בין בר אילן לעברית/ ת"א הוא משמעותי? האם בשוק העבודה מעריכים פחות בוגרים של בר אילן? בנוסף התקבלתי גם לבינתחומי ורציתי לדעת אם עדיף לבחור בבר אילן על פני המכללה, כי שמעתי שהפקולטה בבינתחומי טובה.תודה מראש על כל עזרה ועצה

    • למתלבטת
      אורי | 14/02/2013 17:41

      בר אילן היא אוניברסיטה מצויינת, ובסופו של דבר המשך דרכך המקצועית כמתמחה וכעו"ד תשקל על בסיס הישגך האישיים. אם תסיים בהצטיינות את התואר בבר אילן, דלתות כל המשרדים יפתחו בפניך לראיון ללא שום קשר לשם האוניברסיטה.

      • תואר בבר אילן
        עו"ד זיו ביגלמן | 26/02/2013 00:35

        בהחלט מדובר באוניברסיטה מוערכת ואני מסכים עם אורי.

    • בר אילן אוני' מעולה
      אלחנן | 12/05/2013 18:02

      למרות שאכן יש העדפה לעברית ולת"א לא הייתי מתאמץ לשפר פסיכו' לשם כך...