המסלול האקדמי המכללה למינהל

  • שלום רב אנשים יש לי שאלה נוספת
    נגה | 11/03/2012 19:33

    שלום רב אנשים רציתי בבקשה לשאול אם מישהו יודע את הימים שלומדים במכללה למנהל בתוכנית לאקדמאים במשפטים היות שהם לא נותנים מידע בטלפון ולא בפורום על הימים ... שאלתי מופנית גם למנהלת הפורום היות שהיא למדה שם ... בתודה מראש נגה.

    • המסלול האקדמי המכללה למינהל
      ביה''ס למשפטים | 12/03/2012 13:42

      הי נגה, ימי הלימוד בשנה''ל תשע''ב הם יום א (מלא, בין השעות 8.00-22.00), יום ג אחה''צ ( שעות 16.00-22.00) ויום ו (שעות 8.00-15.00). יחד עם זאת חשוב לנו לציין כי בכל שנה הימים באמצע השבוע נקבעים במהלך הקיץ ולא ודאי שימים א+ג יחזרו על עצמם גם בשנה''ל תשע''ג. השעות הינן ודאיות לימי אמצע השבוע והן ליום ו'.

    • לימודים במכללה למנהל - מערכת שעות
      עו"ד ליז קשקש | 16/03/2012 11:39

      נגה שלום אני אכן למדתי במכללה, אולם תכנית הלימודים משתנה מדי שנתון. שימי לב לכך שבמכללה ישנם ארבעה מסלולי לימוד עם מערכת שעות שונה - כמובן שכל המסלולים לומדים אותו חומר, בימים ושעות שונות. טלפני למזכירות, שם יסייעו לך. בהצלחה! עו"ד ליז קשקש | מנטור להצלחה אישית ועסקית