לימוד משפטים איטי

  • לימוד בקצב איטי
    צור | 10/01/2012 04:57

    יש לי תואר בהנדסה ואני מעונין ללמוד משפטים בקצב איטי,לפי יכולת הזמן הפנוי שלי. האם יש מוסד לימודים שיאפשר לי ללמוד בקצב שאני אבחר ?

    • לימוד משפטים איטי

      לעומת מקצועות אחרים במשפטים ישנם קורסים שנתיים, כלומר שנפרשים על שני סמסטרים לכן אי אפשר לשחק יותר מידי. אין משפטים באוניברסיטה הפתוחה. לדעתי לא קיים מסלול כזה באף מכללה. בקיצור הלימודים הם 3.5 שנים ואם יש לך תואר קודם אז 3 שנים. בהצלחה

      • לימוד איטי של משפטים לתואר ראשון
        עו"ד ליז קשקש | 31/01/2012 13:07

        שלום צור אני מסכימה עם הנתונים היבשים שקיבלת מ-111 כאן בפורום. יחד עם זאת, מניסיון, ישנם מוסדות לימוד שמאפשרים ללמוד חצי מערכת. לכן, שום דבר אינו "חקוק בסלע" והייתי ממליצה לך לברר מול המזכירות של בית הספר למשפטים בכל מוסד. בהצלחה!