הפורום אליו הגעת ריק מהודעות
ייעוץ אישי
צפיות: 81

קבל עכשיו ייעוץ משפטי אישי

בחזרה ל -
ליעוץ אישי עם עו"ד
הודעות אחרונות
  • פורום הוצאה לפועל 02/05/2024 | 15:24 אי אר אן שלום לכולם היה לי חוב אצל חברת אי אר אן על סך 600 או קצת יותר מפה לשם זה עבר לעורך דין ואז הוצאה...
  • פורום דיני עבודה 02/05/2024 | 14:19 יחסי עובד מעסיק והצטברות חוב לעו"ד שלום רבלפני שבועיים נודע לי והחלטתי לעצור החודש ולא לשלם דמי וועד בית ולהתמודד בכל הכוח גם ...
  • פורום ביטוח לאומי 02/05/2024 | 14:05 נכות בזמן אבטלה מקבל אבטלה מזה כחודשים , הצהרתי על משכורות של 24 ברוטו .עכשיו עברתי תאונה ורוצה לבחון נכות .השאלה...
  • פורום נדלן ודיני מקרקעין 02/05/2024 | 13:56 אז מה השורה התחתונה? אם כך האם אני מבין נכון שהדיירים לא יוכלו לתבוע אותי על שימוש בשטח בתקופת הביניים שבין הבטחת הקבל...
  • פורום דיני משפחה 02/05/2024 | 13:15 פעולת אפוטרופוס שלום אבי,בימ"ש צריך לבחון את שאלת ניגוד העניינים במצב כזה, מכיוון שלאפוטרופוס אסור לקבל תשלום מגו...