פירוק חברת נדלן משפחתית

  • פירוק חברת נדלן משפחתית
    מיכל | 12/02/2024 11:52

    ברשותי 50% מניות בחברת נדלן משפחתית. אם נפרק בהסכמה את החברה מה הלות המהלך מלבד אגרה ומעורכי דין?  המניות שלי 50 & נשארות אצלי וכנל החצי השני? או עלי לקנות מהחברה את המניות שלי ולשלם מס?

    • פירוק חברת נדלן משפחתית
      עו"ד יהונתן ינאי | 12/02/2024 13:03

      שלום רב מיכל,

      השאלה אינה ברורה ולא ברור אם את מתייחסת לפירוק החברה במובן של חיסולה החברה לאחר שזו סיימה את חייה או שכוונתך לפרק את "השותפות" שבין בעלי המניות בחברה באופן בו אחד מבעלי המניות ירכוש את המניות של יתר בעלי המניות או בדרך אחרת. מומלץ בעניין זה לפנות לייעוץ פרטני כדי למצוא את המתווה הנכון והמיטבי להשגת המטרה המבוקשת.

      בברכה,
      יהונתן ינאי, עו"ד
      מנהל פורום דיני חברות ופורום בתי משפט

      הארבעה 28, תל אביב (מגדלי הארבעה), מגדל צפוני קומה 13
      טלפון: 03-6956688 ; מייל: info@yanay-law.co.il