איתור פרטים אודות חברה בארה"ב

  • לסגור חברה או לצאת ממנה
    מאיר | 27/01/2024 21:17

    שלום,

    לפני כשלוש שנים הקמתי מיזם בישראל, השותף שלי חי בחו"ל.

    פתחנו בארץ חברה בע"מ שהוחזקה ע"י חברה בדלוואר LLC, אין לה פעילויות נוספות.

    לימים הגענו לסכסוך והפעילות בארץ הופסקה, רו"ח פועל לסוגר את הפעילות בארץ, אך אין לי מידע מה קורה עם החברה בחו"ל, שם השותף הוא המנכ"ל.

    פניתי לעו"ד שלא משתפים איתי פעולה כי הם "עו'ד של השותף", איך אני יכול לקבל מידע על החברה ו/או למצאת מהחברה באופן חד צדדי?

    תודה

    מאיר.

    • איתור פרטים אודות חברה בארה"ב
      עו"ד משה כאהן | 28/01/2024 14:48

      כדאי לנסות לאתר עו"ד בארה"ב באיזור דלוור או באיזור פעילותה של החברה הרשומה בדלוור על מנת שייצג אותך. תוכל להיעזר באינטרנט לצורך כך.

      בברכה,

      משה כאהן, עו"ד
      מנהל פורום דיני חברות

      ויצמן 2, ת"א
      טל': 03-6914775; מייל: mk@kahn.co.il