הוצאת רישיון לנשק

  • רישיון לנשק
    יואב | 13/12/2023 09:24

    היי,

    אשמח לשמוע מה הפרוצדורה של הוצאת רישיון נשק? האם אפשר לעשות את זה לבד או רק בסיוע של עו"ד?

    • הוצאת רישיון לנשק
      עו"ד אמיר מורשתי | 21/12/2023 10:45

      יואב יקר, אין שום מניעה להוציא רישיון לנשק לבד- מדובר בפרוצדורה לא מורכבת וניתן ללמוד עליה ולבצעה דרך האינטרנט באתר של המשרד לביטחון לאומי בקישור הבא: https://www.gov.il/he/service/issue_firearms_license_to_a_private_individual

      ככל והבקשה נדחית או שקיימת בעיה לקבל את הרישיון למשל בשל עבר פלילי או תיקי משטרה סגורים- הרי שכאן מומלץ לפנות לעזרת עו"ד למחיקת הרישומים הללו. מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי