פתיחת תיק ערר בפרקליטות המדינה

  • פתיחת תיק ערר בפרקליטות המדינה
    אילן | 03/10/2023 17:40

    הגשתי ערר על סגירת תלונה שהגשתי במשטרה על נהג שנסע בפראות וסיכן אותי. המשטרה סגרה את התלונה (אלא מה...) בתואנה של חוסר עניין לציבור 0או משהו כזה..).

    הגשתי ערר וקיבלתי מכתב שנפתח תיק בפרקליטות והוא טעון בדיקה (מענה עד אפריל 2024).

    האם יש דרך לקבל סטטיסטיקה של כמה מהעררים הללו שנדונו בפרקליטות לא נסגרו גם בפרקליטות (ואיך הסתיימו במקרה זה)?

    • פתיחת תיק ערר בפרקליטות המדינה
      עו"ד חנה דוד | 18/10/2023 14:01

      שלום אילן

      אולי תנסה להגיש בקשה לחופש מידע ותבקש לקבל את המידע הזה.

      שיהיה בהצלחה!

      בברכה,

      חנה דוד, עו"ד
      מנהלת פורום דיני תעבורה

      בית הדפוס 12, ירושלים.
      טלפון: 050-4708166 ; מייל: hanny5462@gmail.com