בקשה לעיכוב ביצוע העונש

  • פלילי
    פלילי | 22/09/2023 00:58

    עשו לי משפט במחוזי והגשתי עירעור לעליון ומועד הכניסה  שלי לכלא הגיע לפני שקבלתי תשובה מעליון אפשר לעשות משהוא לחכות לתשובה של בית משפט העליון

    • בקשה לעיכוב ביצוע העונש
      עו"ד אמיר מורשתי | 21/12/2023 09:57

      פונה יקר, כשמגישים ערעור לעליון על פסק דין הכולל מאסר בפועל והערעור הוא על עצם ההרשעה בפלילים או על חומרת העונש- נהוג להגיש יחד עם הערעור בקשה לעיכוב ביצוע העונש - בקשה אשר נדונה ע"י דן יחיד. מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי