מענה

  • לשון הרע
    שרה | 11/09/2023 03:29

    א.נ,  מבקשת לדעת האם כינוי אדם בפייסבוק בשם , חשפנית, משדלת קטינות לחשפנות, רוקדת על עמודים, נוכלת, נערת ליווי, סרסרות בקטינות, אישום בהעלמת מס כתגובה לפוסט x, ועוד .... זו עילה לתביעה ואם כן תחת איזו עילה ?  ( כי יש המון חומר מצילומי מסך)

    איך לגשת לכל הסיפור?

    כמו כן ללא קשר לנל התעללות מילולית,נפשית קשה באישה בפרייםטיים וההפקה מיתעלמת באופן מוחלט כמו כן היתעלמות מוחלטת מתלונות צופים לגורמים בתקשורת ולא נעשה דבר.

    מה הנוהל לקדם טיפול משפטי ?

    אודה

    חג שמח שרה

    • מענה
      עו"ד אורי שורר | 27/09/2023 09:13

      שרה שלום,

      על פניו, חלק מהתיאורים שלך יכולים להוות לשון הרע. חשבו לזכור כי אין רשימה סגורה של ביטויים שניתן לומר כי באופן אוטומטי הם מהווים לשון הרע וכל מקרה נבדק לגופו ומוכרע על ידי שיקול הדעת של בית המשפט בלבד.

      לגבי יתר שאלותיך, ישנם פרטים רבים שיש לברר בטרם ניתן להעניק לך ייעוץ משפטי.

      ממליץ לפנות לעו"ד לייעוץ פרטני.

      בברכה,

      אורי שורר, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      דוד המלך 1, תל אביב
      טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il