2 דו"חות בפעם אחת

  • דוח חגורת בטיחות ילדים
    שמואל | 17/08/2023 00:39

    שוטר עצר אותי עם רכב 7 מקומות כולם היו חגורים למעט ילדה בגיל 10 ועוד ילדה בגיל 5 שהיתה חגורה אך בלי בוסטר נתן דוח אזהרה על הבוסטר ועוד דוח 500 שח על הילדה בגיל 10

      מהשותתות ברשת ראיתי שנותני9 רק דוח אחד השאלה האם אפשר להשפט ולבקש שיבטלו את הדוח של החגורה ועל הבוסטר יתנו אזהרה

    תודה רבה מראש

    • 2 דו"חות בפעם אחת
      יעקבי | 17/08/2023 19:12

      שלום שמואל,

      בהחלט ניתן לתת יותר מדו"ח אחד. שיקול דעת של השוטר בשטח (מהות העבירות, חומרת העבירות, מסוכנות העבירות, התנהגות הנהג/הנוסע ועוד).

      הערה: אינני עו"ד רק בא לסייע