חישוב חודשי פסילה

  • חישוב של חודשי שלילה
    יוסי | 07/08/2023 16:51

    נפסקו לי 4 חודשי שלילת רשיון

    איך מחשבים בדיוק את התקופה מהיום שהפקדתי את הרשיון במזכירות בית המשפט?

    • חישוב חודשי פסילה
      עו"ד חנה דוד | 07/08/2023 17:34

      שלום יוסי!

      אם נפסקו לך 4 חודשי פסילה , אתה צריך לספור 4 חודשים  ( כולל) מהיום שבו הפקדת רישיון וביום שלמרת שספרת 4 חודשים ( בארבעה חודשים ויום), הפסילה מסתיימת. כדי להיות בטוח, תיגש לרישומט ביום הזה ותוציא העתק רישיון/ משרד הרישוי. אם זה מאפשר לך, זה אומר שסיימת את הפסילה. אתה יכול גם לברר במזכירות בית המשפט.

      שיהיה בהצלחה!

      בברכה,

      חנה דוד, עו"ד
      מנהלת פורום דיני תעבורה

      בית הדפוס 12, ירושלים.
      טלפון: 050-4708166 ; מייל: hanny5462@gmail.com