ביטול פסק דין

  • ביטול פסק דין כספי בהעדר
    מתי אליהו | 29/06/2023 12:11

    שלום רב לחברי הפורום,

    הנני הזוכה המחזיק בפסק דין כספי בהעדר, מדובר על תאנת פגע וברח,

    לאחר שדיברתי עם הצד הנתבע ( מודבר ביבואן רכב שמבוטח בחברת ביטוח ) נאמר שיגישו בקשה לביטול לפסק דין בעדר.

    אני מאמין שזה יקרה ברגע שאגש להוצל"פ, הנני מחזיק הקלטת שיחה עם הנתבעת ששם בוודאות מלאה היא אומרת שהם קיבלו את מסמכי התביעה חודשים לפני פסק ולמעשה התעלמו.

    איך אוכל למנוע הגשת בקשה לביטול פסק דין ( עברו מעל 30 יום מקבלת פסק על ידי הנתבע) כזאת כדי לא לעקב תהליכי הוצל"פ.

    בבכרה, מתי

    • ביטול פסק דין
      עו"ד אורן ליטוין | 29/06/2023 12:16

      מתי שלום רב,

      לשאלתך לא תוכל למנוע הגשת בקשה לביטול פסק דין.

      אולם לאחר שבקשה כזו תוגש תוכל להשיב לבקשה.

      זאת ועוד רוב הסיכויים שפסק הדין יבוטל אולם ככל ויבוטל תבקש זה יהיה כפוף להוצאות.

      בהצלחה.

      בברכה,

      אורן ליטוין, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      רחוב הסיבים 49, פתח תקווה
      טלפון: 03-6356199 ; מייל: oren@litvin-law.com