השאלה מתאימה לפורום מקרקעין

  • האם אפשרי להיגרר למשפט לתביעות קטנות בגלל:
    דן | 28/06/2023 16:13

     דייר בקומה ראשונה צבע את הקירות החיצונים סביב דירתו בלבד .

    עד קו גובה התקרה שלו , -קו הרצפה של הדייר בקומה השנייה מעליו .

     ובפינה בקיר צדדי , המשיך ועלה בצביעה קטע קטן של מטר על מטר בערך .

    *א) האם יש לו "הזכות " לדרוש מהדייר מעליו לשלם מאות שקלים על כך ???=ללא שיידע את הדייר מעליו לפני הצביעה ? או מי מהשכנים על עשייתו זו.!!???

    ורק עכשיו אחרי כמעט שנתיים דורש תשלום!!

    *ב) האם בכלל הוא רשאי לצבוע קיר חיצוני ללא רשות ודיבור עם הדייר מעליו , או שאר הדיירים בבניין ?

      האם מסכימים ? לגוון? אולי לצבוע אחרת ? וכ"ו .

    תודה מראש

    • השאלה מתאימה לפורום מקרקעין
      ליאור חאיק, עו"ד | 29/06/2023 11:12

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com