בקשה לצו תשלומים

  • הוצלפ
    אניט | 25/06/2023 01:58

    שלום, ישנו תיק הוצלפ.. עיקול משכורת.. הגענו להסדר וחתמתי יל טופס שלא יעקלו משכורת.. שילמתי חודש בחודשו ועדיין מעקלים משכורת.. לכן הפסקתי לשלם..

    קיבלתי הודעה על חידוש הליכים

    אינני יכול לשלם גם מפה וגם משם.. האם זה חוקי להמשיך לעקל משכורת אחרי שאושר ביטול עיקול משכורת?

    • בקשה לצו תשלומים
      צבי שמיר, עו"ד | 27/06/2023 17:44

      לפרט שלמרות עמידתך בתשלומים עקלו משכורת ועל כן לא יכולת לעמוד בתשלומים
      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com