תקנון שעודכן באתר אינטרנט

  • תקנון אתר
    אביהו | 21/06/2023 13:30

    שלום רב,

    ביצעתי רכישה מאתר מסוים אשר החליט לשנות את התקנון ותנאי הרכישה לאחר שרכשתי את המוצר. איך אני יכול לקבל העתק של התקנון הישן? האם האתר חייב לכתוב על גבי התקנון את התאריך בו התקנון נערך???.

    תודה רבה

    • תקנון שעודכן באתר אינטרנט
      ליאור חאיק, עו"ד | 21/06/2023 15:35

      אביהו שלום

      מובן שהדבר שקובע הוא התקנון בעד מועד הרכישה וכל שינוי לאחר מכן לא תופס לגביך.

      ניתן לבצע פנייה מסודרת לאתר ולבקש את נוסח התקנון בעת ביצוע העסקה

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • שאלת המשך
        שילת | 02/10/2023 10:46

        מה קורה כשהצרכן לא קיבל את התקנון העדכני בעת ביצוע העסקה ולאחר מכן הוא שונה? זה שינוי במעמד צד אחד בלי יכולת של הצרכן באמת לדעת מה היה בתקנון הישן.

      • שאלת המשך
        שילת | 02/10/2023 10:46

        מה קורה כשהצרכן לא קיבל את התקנון העדכני בעת ביצוע העסקה ולאחר מכן הוא שונה? זה שינוי במעמד צד אחד בלי יכולת של הצרכן באמת לדעת מה היה בתקנון הישן.