לא מדובר בשאלה משפטית

  • תלונה על אדריכל נסגרה על ידי יחידת האכיפה והחקירות
    רביע | 23/04/2023 20:50

    שלום רב,

    התלוננתי למשרד העבודה יחידת האכיפה והחקירות על אדריכל שלקח ממני 10,000 ש"ח מזומן ללא חוזה וללא קבלה להכשרת חריגת בניה קטנה בסוף לא עשה כלום והפסיק לענות לי וסירב למסור לי מסמכים המעידים על העבודה שנעשתה, נתנו לי 14 ימים לשלוח להם את כל ההוכחות להפתעתי אחרי יומיים סגרו את התלונה עוד לפני ששלחתי להם את ההתכתובויות עם האדריכל, יש לי גם הקלטות.

    אמרתי להם שההתנהגות שלהם היא בריונית כך שלא נתנו לי את 14 הימים לאסוף את המידע, ובכלל אפילו אם אין לי חוזה או קבלה או תעודת זהות של האדריכל לא אומר שהתלונה אמורה להיסגר בגלל זה.

    בכלל זה שאין קבלה דווקא צריך לגרום למוסדות האכיפה לחקור את העניין שזה העלמת מס.

    אודה לכם כאנשי מקצוע אם תסבירו לי מה המנטליות המוזרה הזאת של מוסדות המדינה.

    בברכה,

    רביע.

    • לא מדובר בשאלה משפטית
      ליאור חאיק, עו"ד | 24/04/2023 12:55

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • אז הנה שאלה משפטית בבקשה
        רביע | 26/04/2023 17:17

        שלום רב,

        מה אפשר לעשות כנגד  אדריכל שלקח 10000 מזומן כדי להכשיר חריגת בניה בלי חוזה ובלי קבלה הבטיח תוצאות בסוף לאחר 5 שנים לא עשה כלום והפסיק לענות לטלפונים והודעות.

        כמובן יש הוכחות על קיום העסקה, פגישות מוקלטות ושיחות מוקלטות והתכתבויות.

        בברכה,

        רביע.