האם אפשר לעבוד מהבית בדירה שכורה?

  • עבודה בדירה שכורה
    דנה | 19/04/2023 15:23

    שלום רב

    אני מעוניינת להשכיר דירה ולעבוד בה (יש לי עוסק פטור, ללא קבלת קהל). בחוזה כתוב  "מטרת השכירות הינה למגורים בלבד" האם זו בעיה? האם לבקש לשנות את החוזה? אלפי תודות על העזרה!

    • האם אפשר לעבוד מהבית בדירה שכורה?
      ליאור חאיק, עו"ד | 19/04/2023 20:51

      דנה שלום

      אני מניח שבכוונתך לשכור דירה ולא להשכיר

      אם מטרת המגורים העיקרית היא מגורים אני לא רואה בעיה, אלא אם כן בכוונתך להקים עסק של ממש עם קבלת אנשים וכו'.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • עסק בבית
        יובל | 20/11/2023 21:34

        היי

        אשמח לדעת, אני קוסמטיקאית שעובדת 4 פעמים בשבוע בערך 7 שעות ביום

        זתומרת בין 5 ל6 לקוחות ביום

        האם מותר להשכיר את הדירה למטרת מגורים ולהפוך חדר אחד לעסק?