האם ניתן לתבוע עסק בתביעות קטנות?

  • הטרדה (ספאם) מאתר יד2
    אביב | 09/04/2023 18:33

    לפני כמעט עשור פירסמתי  דירה להשכרה באתר יד 2.
    מספר שבועות לאחר מכן הדירה הושכרה ומחקתי את המודעה.
    מדי כמה חודשים, אני ממשיך לקבל ווטסאפים מסוכנים ומשרדי נדל"ן למיניהם אשר שואלים אותי האם הנכס רלוונטי למכירה (יש לי צילומי מסך של 2 שיחות כאלה בינתיים)
    התקשרתי ליד2 לברר על מה מדובר ומסתבר שהמודעה שלי לא באמת נמחקה, והיא מועברת למשרדי נדל"ן לצרכים כאלה ואחרים. נאמר לי שהמודעה תימחק סופית אך לא כך הדבר וכמעט עשור לאחר הפרסום אני ממשיך לקבל הטרדות.
    רציתי להגיש תביעה קטנה אך שם כתוב שתביעות אלו מיועדות כנגד אנשים פרטיים בלבד.

    מה ניתן לעשות? האם אפשר לתבוע את אתר יד2?

    • האם ניתן לתבוע עסק בתביעות קטנות?
      עו"ד אבי קיסוס | 18/04/2023 10:11

      שלום רב,

      ניתן לתבוע בתביעות קטנות.
      מי שהוא חברה בע"מ לא יכול לתבוע בתביעות קטנות, מי שהוא אדם פרטי יכול לתבוע בתביעות קטנות כל גוף שהוא.

      בהצלחה,

      אבי קיסוס, עו"ד

      שלהב 117 ספיר, ערבה תיכונה
      טל': 073-7274466; מייל: aykisos@gmail.com