האם מיופה הכח בחשבון חב בחובות?

  • צדדים שליליים לייפויי כח בבנק
    מאור | 03/04/2023 20:39

    שלום,

    המשפחה של אשתי אשר חיה בחו"ל ביקשה ממנה להיות מיופת כח בחשבון בנק שלהם.

    האם יכולים להיות השלכות שליליות עליה/עלינו במקרה של חובות, עיקולים או כל דבר אחר?

    בברכה

    • האם מיופה הכח בחשבון חב בחובות?
      עו"ד יעל מולר | 03/04/2023 21:09

      מאור שלום,

      מיופה כח לחשבון בנק של לקוח, רשאי לבצע פעולות עבור הלקוח והוא אינו הבעלים בחשבון, ולכן לא חלה עליו כל חבות במקרה של חוב או עיקול בחשבון.

      חג שמח!

      בברכה,

      יעל מולר, עו"ד

      מנהלת פורום דיני בנקאות

      הארבעה 28, תל אביב (מגדל צפוני, קומות 34-35)
      טלפון: 03-6749555 ; מייל:yael@mollerlaw.co.il