ניתנה תשובה בפורום בתי משפט

  • שאלה דחופה
    לילי | 02/04/2023 13:08

    אני מגישה תלונה ללשכת עורכי הדין כנגד עו"ד של פרודי שהגישה לערכאות מסמך חסוי מתוך גישור פרטי שהתקיים.

    במסגרת הגישור ביני לבין פרודי נחתם הסכם לגבי הגישור וסודיותו והחיסיון החל וכולי.

    שואלת :

    1. האם עליי לצרף הסכם זה לתלונתי?  או שעל מנת שלא לפגום בחיסיון הגישור איני צריכה לצרפו אלא צריכה רק לכתוב שהוא קיים ושככל שזה לא יפגע בחיסיון הגידור אצרפו?

    2. האם לצרף לתלונתי את המסמך החסוי שעורכת הדין הגישה לערכאות או שזה יפגע בחיסיון ולא לצרפו?

    תודה רבה

    • ניתנה תשובה בפורום בתי משפט
      שאול אמרני, עו"ד | 02/04/2023 19:02

      מניסיוני, הייתי נמנע מהגשת תלונה בנסיבות אלו.

      פשוט, חבל על הזמן והמאמץ שלך.

      מאוד סביר שהתלונה תיגנז רק מחמת כך שמדובר בהליך משפטי שמתנהל.

      הלשכה לא תתערב במקרה של סכסוך שטרם הסתיים, על מנת

      שלא היא אשר תתפוס צד בסכסוך לא לה.