דינם של חיובי כספים לאחר הפטירה

  • דינם של חיובי כספים לאחר הפטירה
    גדי | 08/03/2023 00:47

    בחשבון של נפטר נמצאים כספים ואין עדיין צו ירושה או צו קיום צוואה, תהליך קביעת הירושה ייקח הרבה זמן (חלק מהיורשים בחול, חלק נפטרו וחלק קטינים). החשבון נסגר וגם כרטיסי האשראי. בינתיים ידוע שהבנק לא כיבד את דרישת החיוב של חברת האשראי והחוב צובר ריביות וקנסות.

    מה דינם של: הוראות קבע שיש ישירות מהחשבון, שיקים שנתנו בעבר ועדיין לא הוגשו לפדיון, חיובי כרטיסי האשראי שגם בהם ישנם הוראות קבע, הוצאות סביב הקבורה שבעה מצבה וכו'

    בברכה