בהתאם לתיקון החוק מ2018,

  • אי הגעת מתקין ארונות
    קובי | 22/02/2023 11:55

    שלום,

    הזמנתי ארון לביתי, תואם מועד הגעה להובלה והרכבה של הארון, טווח השעות שנקבע בין 14:00 ל18:00.

    רק בשעה 18:15 התקשר המוביל לעדכן שהם בדרך. כיוון שזה כבר היה מאוחר דחיתי אותו ליום אחר.

    האם ניתן לתבוע פיצוי על כך שלא הגיעו ביום שתואם? אני בעצם מאבד שעות עבודה גם ביום שתואם וגם ביום אחר שבו הם יגיעו.

    נותני שירותים כאלה נכללים בחוק הטכנאים?

    תודה

    קובי

    • בהתאם לתיקון החוק מ2018,
      צבי שמיר, עו"ד | 02/03/2023 12:13

      החוק חל על מי שמגיע להתקין מוצר שהעסק מכר
      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com

      • קישור לתיקון
        קובי | 02/03/2023 12:28

        תודה רבה על המענה.

        יש לך אולי קישור לתיקון החוק?

        האם אני אמור לפנות לבעל העסק ממנו קניתי את המוצר או לחברה דרכה בוצעה ההובלה וההתקנה. בעל העסק מתנער מכל אחריות ומפנה לחברת ההובלה, מאשים אותם שזה לא תפקידו.

        אני כלל לא יודע מי חברת ההובלה, פרט לתיאום מולם לא היה לי קשר איתם.

        תודה

        קובי

        • קישור
          צבי שמיר, עו"ד | 02/03/2023 12:32

          קישור
          בברכה,

          צבי שמיר, עו"ד
          מנהל פורום הוצאה לפועל

          צה"ל 26, גן יבנה
          טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com

      • תיקון לחוק
        קובי | 02/03/2023 12:32

        תודה רבה על המענה.

        תוכל לצרף קישור לתיקון לחוק?

        האם אני צריך לפנות שוב ובמידת הצורך לתבוע את החברה ממנה קניתי את הארון או את חברת ההובלה?

        התשלום בפועל בוצע בזמן אמת למתקינים אך אני כלל לא יודע מי הם ודרך איזה חברה.

        בעל העסק מתנער מכל אחריות וטוען שזה לא אשמתו כי זאת חברה חיצונית.

        אשמח למענה.

        תודה

        • האחריות חלה על בית העסק
          צבי שמיר, עו"ד | 02/03/2023 12:34

          בברכה,

          צבי שמיר, עו"ד
          מנהל פורום הוצאה לפועל

          צה"ל 26, גן יבנה
          טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com

      • תיקון לחוק
        קובי | 02/03/2023 12:32

        תודה רבה על המענה.

        תוכל לצרף קישור לתיקון לחוק?

        האם אני צריך לפנות שוב ובמידת הצורך לתבוע את החברה ממנה קניתי את הארון או את חברת ההובלה?

        התשלום בפועל בוצע בזמן אמת למתקינים אך אני כלל לא יודע מי הם ודרך איזה חברה.

        בעל העסק מתנער מכל אחריות וטוען שזה לא אשמתו כי זאת חברה חיצונית.

        אשמח למענה.

        תודה