החזרת חולצה

  • החזרת מוצר
    נועה | 14/02/2023 23:02

    היי.

    רכשתי חולצה דרך און ליין, במציאות החולצה היתה ענקית, לא כמו בתמונה והחלטתי להחזיר אותה.

    קרוב משפחה אסף לי את החולצה והחזיר אותה תוך 4 ימים, ביקשתי החזר כספי ובעלת החנות טענה, שנאחר ואספו אותה מטעמי, לא מגיע לי החזר כספי, אלא רק זיכוי, כי זה נקרא קניה בחנות ולא דרך און ליין.

    שלחתי לה את החוק מאתר זכותי, שמגיע החזר כספי, עד 14 ימי החלפה, בקניה באון ליין.

    מי צודקת מבין שתינו?

    תודה

    • החזרת חולצה
      ליאור חאיק, עו"ד | 15/02/2023 10:45

      תקנות ביטול עסקה קובעות החזר כספי על ביגוד והנעלה, עקב חרטה, בתוך 48 שעות.

      עם זאת, מכיוון שמדובר בעסקת מכר מרחוק, את יכולה לבטל את העסקה בתוך 14 יום תוך תשלום דמי ביטול של 100 שח או 5 אחוז, לפי הנמוך מביניהם.

      בלי קשר, אם הייתה הטעיה לגבי המוצר, את רשאית לבטל את העסקה ללא דמי ביטול.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com