מענה

  • שאלה דחופה
    לילך | 22/01/2023 16:08

    אחי בהליך גרושין, מינו לילדיהם אופוטרופוס לדין, אשתו של אחי אמרה לאפוטרופוס שאני (הדודה) של ילדיה נמצאת עם הילדים במקום אבא שלהם ושאני חולת נפש. וזה נכתב בדו"ח או חווד האפוטרופוס בחלק טענות האמא.

    שואלת האם ניתן לתבוע אותה דיבה או לעצור בדרך כלשהי את טענות אלה של האמא. זה נכון שאני לוקה במחלה נפשית, אך זה נאמר כדי לבזות אותי ולצייר אותי כאדם שאינו ראוי.

    בנוסף אציין שאחי נמצא עם הילדים במשמורת שלו ולא אני וכי האם משקרת שאני נמצאת עם ילדיה, וזאת בכדי להשיג לעצמה הסדר שהות רחב יותר עם הילדים.

    מה ניתן לעשות כנגד האמא בנסיבות? יש מקום לתביעה כנגדה? או להוצאת מכתב כנגדה?

    תודה

    • מענה
      עו"ד אורי שורר | 22/01/2023 17:49

      לילך שלום,

      בכל הנוגע למניעים של האשיה למה שהיא אמרה, ולהשלכות הקשורות לענייני המשמרות, פורום זה אינו הפורום המתאים.

      לעניין הוצאת דיבה, מפנייתך עולה כי דבריה היו אמת, נאמרו לאדם אחד בלבד, האפוטרופוס על הילדים, בהקשר רלוונטי.

      על פניו, אינני סבור כי יש פה מקום לתביעה כנגדה.

      בברכה,

      אורי שורר, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      דוד המלך 1, תל אביב
      טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il