תכנון צוואה הצופה פני עתיד

  • כתיבת צוואה
    ואדים | 11/01/2023 20:07

    אני אלמן עם בת יחידה שנשואה עם ילדים, מעוניין להוריש לה הכל אך שזה יהיה על שמה בלבד, ז"א במקרה שחלילה ייפרדו בעתיד, הכסף והנכסים יישארו עבורה במלואם ללא חלוקה עם הבעל.              אני מעוניין להכין צוואה, מה עליי לכתוב בצוואה לשם כך?

    • תכנון צוואה הצופה פני עתיד
      עו"ד יאיר שחם | 25/01/2023 17:42

      ואדים שלום רב,

      שאלתך חשובה ביותר ורבים כמוך מעוניינים לכלול בצוואתם הוראות הצופות פני עתיד,באופן שיבטיח שרצונם לאחר פטירתם יקויים במלואו ועזבונם לא יגיע לידיים שאינן רצויות.

      אולם לא ניתן לתת תשובה כללית לשאלתך, ויש לבחון היטב את הנכסים אותם בכוונתך להוריש (נדל''ן ,זכויות כספיות וכדו' ).כל מקרה נדון לגופו בהתחשב בסוג הנכסים ובנפשות הפועלות.

      מומלץ שתפנה להתייעץ עם עו''ד הבקיא בדיני צוואה וירושה ובדיני משפחה.

      בברכה,

      יאיר שחם, עו"ד
      מנהל פורום צוואות וירושות

      מצדה 7 (מגדלי ב.ס.ר 4), בני ברק

      טלפון: 03-6361775 ; מייל: s.yairlaw@gmail.com