למי לפנות?

  • למי לפנות?
    יעל | 04/01/2023 18:37

    שלום,

     יש פס"ד בגין נזילה מהשכן.  מהמפקח על המקרקעין צו עשה.

     עבר להוצל"פ ואין שום תגובה מהנתבע ולא מהוצל"פ.

     כעת רוצה להוציא פודת בזיון לבימ"ש.

     המפקח על המקרקעין אמר בבימ"ש שלום.

    הייתי שם  נאמר לי לא. להגיש למפקח ואם לא רוצה שירשום ויעביר בעצמו לבימ"ש שלום.

     שאלתי שוב את המפקח על המקרקעין ולא חזרו.

    אשמח לדעת מה לעשות להגיש בו זמנית לשניהם וזהו?

    שאלה נוספת: מותר לי בפקודת ביזיון בימש מעבר לצירוף  תביעה + פס"ד

    להכניס משהו חדש? להביא בעצמי דוח מהנדס שכותב עלויות תיקון ומה צריך לתקן?

     לכאורה הטיל את זה השופט על הנתבע ולפי זה לתקן את מה שצריך עם תיעוד אבל גם את זה לא עשה.

     אני פועלת  ללא עו"ד והכל סחבת.