זכות יוצרים בשיר

  • זכויות יוצרים
    אבנר | 02/01/2023 11:13

    האם אפשר להגן בזכויות יוצרים שיר שכתבתי ואני מתכנן לשיר אותו בתוכניות טלווזיה מפורסמת?

    • זכות יוצרים בשיר
      עו"ד אפי אהרונוב | 09/01/2023 13:33

      אבנר שלום,

      ככלל, זכות היוצרים נוצרת עם יצירת היצירה וקיומה אינו טעון ברישום או בפרוצדורה אחרת.

      יחד עם זאת, קיימים אמצעים שונים המקלים על שימור הזכות במקרה של טענות של גורמים אחרים כי לא מדובר ביצירה מקורית, כדוגמת הפקדת עותק היצירה בצירוף תצהיר הנערך מול עו"ד, הסכמים שונים מול הפקת התוכנית וכיו"ב.

      בהצלחה!

      בברכה,

      אפי אהרונוב, עו"ד
      מנהל פורום זכויות יוצרים

      מגדל בר כוכבא, מתחם העסקים BBBC, רח' בר כוכבא 4, קומה 4, בני ברק
      טל':077-9620231; מייל: info@ea-law.co.il