כשל תמורה

  • הפרת הסכם
    ניסים | 21/12/2022 12:22

    השאלה: חתמתי עם חברה על הפצת מידע פרסומי אודותיי ל 10,000 חברים בהודעות מייל/דואר פנימי של החברה.

    שילמתי מלוא התמורה שנדרשה ממני.

    לאור התוצאות העגומות (אין קשר לשאלת כדאיות, השירות המוצע על ידי הינו ללא תשלום), עלה בי החשד שהמספרים אותה הציגה החברה בפרסומיה, אינם מספרי אמת. ביקשתי ממנכ"ל החברה שישלח לי את הנתונים לגבי.

    1. כמה מיילים נשלחו בפועל.

    2. כמה מתוך המיילים הם לקוחות אמת.

    מנכ"ל החברה מסרב למסור לרשותי את המידע בטענה לסוד מסחרי, למרות ששילמתי בעבור אותם 10,000 מיילים/הודעות פנימיות.

    האם הוא רשאי לסרב למסור לי נתונים כמה מיילים נשלחו וכמה מיילים הם מיילים של לקוחות אמת (ולא בוטים או לקוחות פיקטיביים) בטענה לסוד מסחרי?

    איך אדע כי הוא ביצע את מלוא המשלוחים תמורת הסכום ששולם לו?

    בהנחה שהוא ימשיך ויעמוד בסירובו, האם יש דרך לחייבו למסור את הנתונים הנדרשים לי.

    הוא הציע להחזיר את כספי על מנת להימנע מלענות על שאלותיי וביטל את ההסכם באופן חד צדדי. אני לא מעוניין בכסף מדובר בעניין עקרוני.

    תודה על המענה,

    ניסים

    • כשל תמורה
      צבי שמיר, עו"ד | 26/12/2022 08:54

      אתה חושד בכשל לתמורה - קרי, לא סיפקו את הסחורה ובמקרה שלנו לא שלחו 10,000 מיילים.

      הספק מסרב להוכיח לך ומחזיר את הכסף - כלומר לא שילמת

      מה אתה רוצה עכשיו?
      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com