הפרת הסכם הלוואה

  • ביטול בגין הפרה
    רועי | 14/09/2022 12:38

    אדם חייב לי 28000  שח.

    חתמנו הסכם שיחזיר לי ב24תשלומים של 1000 שח לחודש . כל ראשון לחודש וישלם רק 24000 ואני יוותר על החלק שנשאר בתנאים אלו בלבד.

    למעשה הוא משלם לי כל חודש רק 400 שח

    וגם על זה אני צריך להתחנן כל חודש מחדש ולהזכיר לו  והוא משלם לא בראשון לחודש.

    אני מקבל את הכסף ולא מוחה על הפרת ההסכם, כדי לקבל לפחות את מה שנותן.

    האם לאחר שישלם לי את כל ה24000, אוכל לתבוע א ת יתרת החוב? כי בעצם לא שילם לפי החוזה והוא הפר את החוזה, א ז גם אני לא אמור לעמוד בהתחייבות לוותר על היתרה?

    בהנחה שלא תהיה התישנות כמובן

    • הפרת הסכם הלוואה
      ליאור חאיק, עו"ד | 14/09/2022 19:46

      אם יש יסודית של ההסכם, עליך לעמוד על זכותך לבטל את ההסכם כעת ולא למשוך את העניין, שכן לאחר מכן יכולה להעלות נגדך טענה  כי  אישרת בהתנהגותך את ההפרה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com