ייצוג משפטי

  • התקשרות עם קבלן שירותי ניקיון ללא רישיון
    רויטל | 30/08/2022 09:06

    שלום רב, אודה לקבלת הכוונה בנושא- הקמתי עסק לניקיון בנייני מגורים והתקשרתי בחוזה מול קבלן שירותי ניקיון. כמובן שבמעמד החוזה בדקתי מולו את הכל לפי הדין וכיוון שהוא העסיק תחתיו עובד ניקיון אחד אז לפי החוק אין צורך ברישיון. לימים, אותו קבלן העסיק עובדי ניקיון נוספים תחת וזאת ללא ידיעתי ומבלי שעדכן אותי בגין כך. לפתע זומנתי לחקירה, קיבלתי כתב אישום כי התקשרתי מול קבלן ללא רישיון, וכרגע אני עומדת בפני שתי אופציות - או להתמודד בדיון בלהוכיח צדקתי או להגיע מול התביעה להסדר מותנה ובו אני בעצם מודה בעובדות. איני מוכנה להודות כי לאחר שהכל ייגמר אני רוצה לתבוע את הקבלן בגין הפרת חוזה. אודה להכוונה בנושא כי אין לי את האמצעים לשכור שירותי עו"ד.

    • ייצוג משפטי
      צבי שמיר, עו"ד | 29/09/2022 12:59

      המקרה דורש יצוג פרטני ואין אפשרות לקבל תחליף ייצוג בפורום אלא מידע כללי בלבד
      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com