נזקי גוף בתאונת דרכים

  • נזקיי גוף
    יעל | 25/08/2022 14:19

    עקב תאונה מרכב שנכנס בי ראשי כנראה התלתל ועכשו סובלת מכאבי ראש פעם חזקים יותר ופעם פחות הכאבים בצידיי הראש ובצוואר הלכתי לרופא לאחר חודש וחצי כי חשבתי אולי הראש כואב והלחץ של התאונה ושמחתי שהנה יצאתי שלמה באותו הרגע והכל בסדר פעם ראשונה חווה תאונה בחיים אני מאוד נבהלתי ומצב הרוח שלי ירד הייתי בהלם אבל לצערי הכאבים התחילו להחמיר יותר ויותר הרופא אמר לי שנתפסו לי השרירים וצריך פיזאוטרפיה ועיסויי בעורף ודיקור ואין צורך בצילום בנתיים עשיתי 2 טיפולי פיזאוטרפיה ועדיין מרגישה כאבים מה עלי לעשות דיווחתי כמובן לביטוח האם אני זכאית לקבל פיצויי מחברת הביטוח שלי גם ללא נכות כרגע עובדת רגיל כי אין מי שיפרנס בעלי בפנסיה ואין לי בררה אני מתקשה בלהוזיז את הראש לצדדים שאלתי היא: מי אמור לשלם לי על הכאב וסבל הזה ? הצד השני טוען שאני אשמה למרות שלדעתי הוא אשם בתאונה אך לא מודה ולא לוקח אחריות מה עושים.

    • נזקי גוף בתאונת דרכים
      עו"ד תומר ששון | 25/08/2022 20:56

      היי,

      בתאונת דרכים אין משמעות לאשמה, ואת זכאית בכל מקרה לפיצוי מחברת הביטוח שלך.

      מומלץ לעשות זאת עם עו"ד אשר בקיא בתחום.

      בברכה,

      תומר ששון, עו"ד

      בברכה,

      תומר ששון, עו"ד
      מנהל פורום תאונות דרכים

      שלומציון המלכה 18, ירושלים
      טל': 050-7947421; מייל: tomer3630@gmail.com