האם ניתן להגיש תביעה בגין נזק ממכשיר CPAP ?

  • רשלנות רפואית באשר לתקלת ריקול במכשירי סיפאפ של פי
    יעקב | 08/07/2022 10:53

    שלום

    מזה תקופה של מעל לשנתיים אני סובל מבעיה רפואית שנוצרה לי עקב השימוש במכשיר הסיפאפ שהיה ברשותי.והעניין משבש לי את החיים בריאותית. עד כדי מצב של אובדן כושר עבודה.

    אני מטופל רפואית אך הם אינם אומרים לי  שהבעיה הרפואית נוצרה עקב התקלה,וגם הם אינם מתייחסים לתלונות באשר למכשיר התקול.

    נרשמתי למשרד עורך דין לתביעה יצוגית.אך הם אינם רותים לקבוע לי פגישה בכדי שהם יכוונו אותי לבדיקה רפואית  שתוכיח שהדבר אמיתי ונכון.

    שאלתי היא:למי עלי לפנות ומה לעשות?

    עורך דין לרשלנות רפואית למשל?

    כונו אותי בבקשה

    תודה מראש

    .

    שאל

    • האם ניתן להגיש תביעה בגין נזק ממכשיר CPAP ?
      עו"ד ורד פרי | 13/07/2022 12:00

      שלום יעקב,

      אם הבעייה הרפואית ממנה אתה סובל נמצאת ברשימה של הסיכונים שבגללם עשו recall למכשיר ה-CPAP, אתה יכול לפנות לעו"ד אשר עוסק בתביעות רשלנות רפואית, שיפנה את המקרה שלך ליעוץ רפואי, אם הבעייה הזו נובעת מהשימוש במכשיר אם לאו. ככל שהבעייה נובעת מהשימוש במכשיר - ייתכן שאתה צריך להגיש תביעה פרטנית, ולא להיות חלק מהתביעה הייצוגית.

      בברכה,

      ורד פרי, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      הרי גלעד 5, רמת גן
      טלפון: 03-6136248; מייל: veredpery@barak.net.il

      • תביעה בגין נזק ממכשיר cpap
        יעקב | 13/07/2022 18:51

        שלום לעו'ד ורד

        יש לי מסמך של חברת פיליפס ששם מצויין בעיות רפואיות שמטופלים דייחו להם שנגרמו להם,בין היתר מצוין שם הנזק הרפואי שלי.בגין שימוש ממכשירים של חברת פיליפס

        אני אינני יודע אם לזה התכוונת? ואם בכלל זה המסמך שהוא הנכון ביותר

        תגובתך בבקשה