מענה

  • הזכות להשכח מגוגל
    רועי | 04/03/2022 08:28

    שלום עוד אורי פורר

    בנוגע לכתבה על רעייתו לפנינ3 שנים בה ניהלה שיחות בזהות בדויה והיא הושחרה בכתבה ולא גנבה ולא עשקה.

    אתה הצעת לי לפנות למנגנון המוכנה בגוגל .

    מס שאלות אליך ברשותך

    1) במדינות מוצא כתוב מדינה/אזור.

    המקום הכי קרוב זה קפריסין (איזור).האם זו האופציה המוכיחה היחידה?

    2)איתור כתובתurl aשל הפרסומים אני קצת מתקשה בזה

    3) האם יש חברה או מישהו שיכול לבצע את הבקשה מגוגל וכמה זה יכול לעלות הכי זול.כי אנו במצב כלכלי קשה ביותר.

    4)האם זה יצליח לי לעשות את זה.כבר עברו 3 שנים ולא רוצה שזה ייזכר לנצח.

    • מענה
      עו"ד אורי שורר | 23/03/2022 11:09

      היי רועי,

      מקווה שהדברים הסתדרו לאחר שיחתנו.

      בברכה,

      אורי שורר, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      דוד המלך 1, תל אביב
      טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il