ביטוח חובה כאשר חברת הביטוח פושטת רגל - צד הנהג

  • ביטוח חובה כאשר חברת הביטוח פושטת רגל - צד הנהג
    אליעזר | 03/02/2022 16:39

    1. אם יש לי ביטוח חובה בתוקף בחברה X שפשטה רגל ונפגעתי בתור הנהג בתאונת רכב באשמתי, האם אקבל פיצויים מקרנית?
    2. אם יש לי ביטוח חובה בתוקף בחברה X שפשטה רגל ופגעתי בתור הנהג באדם אחר בתאונת רכב באשמתי, אני מבין שהוא יקבל פיצוי מקרנית. אבל האם יש סכנה שקרנית מצידה תתבע אותי, או שהיא תתבע רק את חברת הביטוח X פושטת הרגל?