פגישת ייעוץ

  • חיסיון עו"ד לקוח - בתביעות ייצוגיות
    אבי | 27/09/2021 20:58

    נפגשתי עם עורך דין לפגישת ייעוץ על ייצוג בתיק ייצוגית גדול.

    במסגרת הפגישה ואחריה חשפתי הרבה מידע כולל הוכחות, ואחריי מס' ימים קיבלתי ממנו תשובה שלדעתו התיק חלש מדי וקטן מדי ושופט לא יאשר בקשה לייצוגית אז ירדתי מזה.

    גיליתי אחר כך שכן הוגשה בקשה לייצוגית, נגד בדיוק אותה החברה, בדיוק באותן העילות, והבקשה לייצוגית כן אושרה.

    1. מה עושים במצב כזה?

    2. איך נשמרים מעורכי דין כאלו?

    • פגישת ייעוץ
      עו"ד אדם אשכנזי | 07/10/2021 21:07

      קודם כל, מה הקשר לחיסיון עו"ד לקוח?

      ושנית, איפה החטא של העו"ד? אולי לדעתו לא היה תיק, ועו"ד אחר חשב שכן יש תיק. לגיטימי, ואגב, קורה המון.

      היו לי מקרים של לקוחות שהגיעו אליי, אחרי שעו"ד אחר אמר שהתיק חלש, והצלחתי, וגם להיפך. היו מקרים שלא לקחתי תיקים, ושמעתי בדיעבד שעו"ד אחר הצליח. לא פשע לחשוב אחרת.

      בהצלחה,

      בברכה,

      אדם אשכנזי, עו"ד
      מנהל פורום אתיקה מקצועית

      רחוב האורגים 21, אשדוד
      טל': 08-6538011  : Adam@an-law.co.il