האם התנהגות יכולה להוות לשון הרע?

  • עילה לתביעה
    אור | 16/08/2021 23:48

    היי, רציתי לקבל התייעצות.
    שבוע שעבר הגעתי לסיטי דנט לעשות צילום סי.טי לסתות. (עברתי טיפול רשלני בעבר ונגרם לי נזק רב לשיניים וללסתות, כבר בתביעה מול הגורם שטיפל בי).
    לענייננו.. בגלל הטיפול שעשיתי והנזק שנגרם לי למנשך זה נראה כאילו אני מחייך חיוך גדול בזמן שהפה שלי סגור..וזה הופיע על הצג בזמן הצילום.
    במקום להמשיך עם הטיפול החלה הגברת/סייעת/או איך שהיא נקראת לצחוק בקול רם ולקרוא לשאר העובדות וכולן צחקו בקול לעיני כל הנוכחים ,ולא רק זה אלא גם השאירו את הדלת פתוחה (לא נראה לי בכוונה) כך שכל הלקוחות שהמתינו לתורם ראו את הצג מחשב שמראה את התוצאה של הצילום.
    האם יש עילה לתביעה?

    • האם התנהגות יכולה להוות לשון הרע?
      עו"ד אורי שורר | 18/08/2021 12:53

      אור שלום,

      צר לי על הסיטואציה אליה נקלעת.

      אני מניח שבשל הנזק שנגרם לך אתה נתקבל בתגובות לא הולמות במהלך השוטף של חייך.

      לגוף פנייתך אציין, כי התנהגות הסייעת אכן הייתה מעליבה ופוגענית ויכולה להוות עילה לתביעה בגין לשון הרע.

      מציע להתייעץ עם עו"ד בטרם הגשת תביעה.

      בברכה,

      אורי שורר, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      דוד המלך 1, תל אביב
      טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il