בקשה לתיקון פרוטוקול

  • תלונה על פרוטוקולים שקריים ועל פגיעה בשמי
    מירי | 12/04/2021 20:13

    במהלך דיון בבית הדין הרבני עיוותו את דבריי ביקשתי לתקן את הדברים שנכתבו ואמרו שאוכל לתקן את דברי בדיון הבא בפועל לא כך יצא ואחרי הדיון שהתקיים שוב נעשה לי אותו הדבר .
    נאמר על ידי שעקב הזמן אני אאלץ לעשות טיפולי פוריות ונאמר שם שעשיתי טיפולי פוריות ופגעו בשמי . ועוד דברים שלא אמרתי . שוב ביקשתי לתקן ואמרו לי שאוכל לעשות זאת בדיון הבא ( עוד חודשיים )

    כמו כן ביקשתי מזונות אישה מלפני חצי שנה ועד היום לא התייחסו אליי וגם קיבלתי את אותה התשובה בדיון הבא והלא התייחסו אליי .

    מה עליי לעשות במקרה כזה ?

    • בקשה לתיקון פרוטוקול
      טו"ר יצחק עמרני | 12/04/2021 20:30

      שלום לך,

      ראשית אני רוצה להרגיע אותך שהפרוטוקולים חסויים כך שאת יכולה להיות רגועה ששמך לא נפגע ברבים.

      שנית, דרך המלך היא להגיש בקשה לתיקון פרוטוקול בצורה מסודרת.

      בברכה,

      יצחק עמרני, טו"ר ועו"ד
      מנהל פורום בתי דין רבניים

      מצדה 7 , בני ברק, בסר 4, קומה 8
      נייד: 03-6185868; מייל: izchke@gmail.com

      • התנהלות לא תקינה
        מירי | 12/04/2021 23:02

        תודה על המענה.
        אבל הגשתי בצורה מסודרת וכך נעניתי. זה לא רק עניין של פרוטוקולים חסויים לא תקין שבית הדין מעוות דברים ואז לא משנים אותם ופוגעים בשמי.
        גם לא עונים לי בעניין של המזונות שהגשתי כבר למעלה מחצי שנה . אני בלי תנאים בסיסיים ובינתיים ממשיכים להחליט החלטות כאלו אני לא קיימת . מה עליי לעשות ?

        • תמוהה
          יצחק עמרני עו"ד | 13/04/2021 10:24

          היי
          מאוד תמוהה מה שאת מספרת.
          הייתי מציע לך לפנות ליעעוץ מקצועי בכדי שיבחן את התיק.