השאלה מתאימה להישאל בפורום הוצאה לפועל

  • זכיתי בפסק דין אבל לא משלמים לי
    יואב כהן | 28/01/2021 12:27

    15/12/2020 פסק השופט לחברת הביטוח לשלם לי הוצאות ופיצוי על תביעה שהוגשה נגדי

    אני הוזמנתי דרך התובע לבוא להעיד בבית המשפט

    השאלה שלי העו"ד שהזמין אותי לא מוכן לשלם לי את הכסף ולא ועו"ד שייצג אותי דרך חברת הביטוח

    למי לפנות במקרה הזה?

    האם להגיש תביעה בתביעות קטנות?

    הביטוח שליזה איילון ו אי גי הם שהזמינו אותי

    אבל לא מצליח ליצור קשר עם אי גי בורחים מהחלטת בית המשפט

    • השאלה מתאימה להישאל בפורום הוצאה לפועל
      עו"ד עדי רחמים | 01/02/2021 22:44

      יואב שלום.

      בהנחה כי בידך קיים פסק דין לטובתך שלא נאכף אמליץ לך להפנות שאלתך לפורום הוצאה לפועל, על מנת לקבל תשובה מקצועית כיצד הנך רשאי לפעול לגביית התשלום שנפסק לטובתך.

      בהצלחה.

      בברכה,

      עדי רחמים, עו"ד
      מנהלת פורום תאונות דרכים

      המכבים 22א, הוד השרון
      טלפון נייד: 050-6679988 ; מייל: adirahamim.law@gmail.com