חוסר מענה מטעמו של עו״ד

  • עורכת הדין שלי לא לא מספקת תשובות ברורות
    רביע | 02/10/2020 20:52

    שלום,

    תביעה נגד שכנים שעשו חריגת בניה לפי מדידה שעשה מודד מוסמך כשבנו גדר על שטח משותף שהוא דרך גישה ללא הסכמת השכן.

    התיק מתנהל על ידי עורכת דין מחודש מרץ ועד היום הזה עורכת הדין לא הצליחה להשיג דיון אחד.

    למרות תלונה שנשלחה לועדה לתכנון ובניה על עבירת הבניה הועדה לא התייחסה לתלונה ואפילו העניקה טופס 4 לנתבעים.

    עורכת הדין הדין לא נתנה לי תשובה מקצועית ברורה לגבי איך הועדה נתנה טופס 4 ולא חקרה את הנושא מול הועדה.

    שחלמתי לעורכת הדין את כל השכר הטרחה מלפני כעשרה חודשים אבל משום היא מתנהגת באדישות רבה ואני לא יודע לאן התיק שלי ילך ומה הסיכויים להצלחת התיק בגלל שעורכת הדין לא מספקת עמדה מקצועית עדכנית ברורה.

    מה הזכויות שלי כלקוח ?

    תודה.

    • חוסר מענה מטעמו של עו״ד
      עו"ד אדם אשכנזי | 04/10/2020 17:17

      שלום רב
      1. אם אתה חש שעורכת הדין שלך לא נותנת לך תשובות, הרי שפתוחה הדרך להחליף ייצוג.
      2. במישור של ההחזר הכספי, לאחר החלפת ייצוג, כדאי באמת לבחון את העשייה שלה, ואולי גם לתבוע החזר כספי.

      בהצלחה

      בברכה,

      אדם אשכנזי, עו"ד
      מנהל פורום אתיקה מקצועית

      רחוב האורגים 21, אשדוד
      טל': 08-6538011  : Adam@an-law.co.il