סמינריון

  • שאלה בנוגע לעבודת סמינריון
    טומי | 16/05/2020 19:27

    אני עושה עבודה סמינריונית בנושא פירוק והבראה של חברות כאשר הנושא אותו אני חוקר הוא מידת האפקטיביות של הסדר חוב (תספורת) ככלי להבראת חברה. במסגרת העבודה אני מתכוון לערוך סקירה השוואתית בין חברה אחת שמצבה השתפר בעקבות הסדר החוב וחברה אחת שמצבה הידרדר.
    באילו פרמטרים הייתם ממליצים לי להתמקד בסקירה זו? איזה פרמטרים עשויים להיות רלוונטיים לנושא?

    תודה מראש.

    • סמינריון
      עו"ד משה כאהן | 16/05/2020 21:16

      השאלה אינה מתאימה לפורום. אנא פני באישי.

      בברכה,

      משה כאהן, עו"ד
      מנהל פורום דיני חברות

      שד' שאול המלך 35, ת"א
      טל': 03-6914775; מייל: mk@kahn.co.il