הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

חידוש חוזה פיתוח

  • חידוש חוזה פיתוח בהרחבה
    מוטי | 24/04/2020 00:10

    שלום עו"ד  .

    ברצוני לשאול אותך , כמה תשלום צריך לשלם למינהל לחידוש חוזה פיתוח כיום ?

     רקע ומקום הרחבה במושב  .

     א- חתמתי חוזה פיתוח  עם המינהל שתוקפו 3 שנים עד 4/2000, שבנוי  מ 3 זמנים לשלבי הבנייה עד  גמר  הבנייה , בניתי  בזמן רק שלד נעצרתי עקב מצב כלכלי ,ולא סיימתי את הגמר של הבנייה עד היום .

    ב- קיבלתי היתר בנייה  אז כמובן ,התוכנית שלד גג מבטון ומעל גג הבטון בא גג רעפים .

    ג- היום אני מעוניין לקחת משכנתא  מהבנק , להמשיך לעשות גמר לבנייה , והבנק רוצה ומתני את ההלוואה  בהיתר בנייה בתוקף .

    ד. בכדי לחדש ולקבל היתר בנייה תחילה אני צריך לחדש את חוזה הפיתוח במינהל , ושמעתי שיש כנס כספי , וברצוני לשאול אותך ולדעת :

    1- תוכל לדעת ולומר לי כמה זה  בכנס?.

    2-  ואם יהיה אפשר להתווכח על הסכום במינהל ?.

    3- ואם יש בעיה לחדש חוזה פיתוח היום, לאחר שכבר בנוי  שלד על המגרש?.

     אודה לך באם תוכל לענות לי בהקדם

    • חידוש חוזה פיתוח
      עו"ד יעל פרי | 25/04/2020 13:33

      שלום רב,

      הפורום נועד למענה על שאלות כלליות ולא שאלות למקרה ספציפי אותו יש לבחון יחד עם המסמכים הרלוונטים.

      בעקרון, ניתן להגיש השגה על הסכום שייקבע לתשלום ובמקרים מסוימים ניתן להאריך חוזה פיתוח .

      בברכה,

      יעל פרי, עו"ד
      מנהלת פורום אגודות שיתופיות

      מרכז עזריאלי 1(מגדל עגול), ת"א
      טל': 03-7444745; מייל: yael@py-law.co.il