שאלה שלא נוגעת לפורום הזה

  • שירותי ארגון
    חלי | 14/04/2020 17:11

    ארגון (שאינו מלכ''ר) מסויים דיווח למחלקה המשפטית שלו (ולמערכת פייסבוק) על הטרדה שלי בקהילת הארגון.

    עקב כך נאמר לי (בהודעת פייסבוק מאחת העובדות) כי אני מנועה מלקבל שירותים מאותו הארגון/קהילה וכן כי כל פנייה נוספת תחשוף אותי להליכים משפטיים.

    האם במצב זה אני עדיין זכאית לקבל שירותים מאותו ארגון והאם אותו ארגון רשאי לקבוע שאיני זכאית לקבל ממנו שירותים באופן חלקי או בכלל?

    • שאלה שלא נוגעת לפורום הזה
      עו"ד אדם אשכנזי | 18/04/2020 18:24

      בברכה,

      אדם אשכנזי, עו"ד
      מנהל פורום אתיקה מקצועית

      רחוב האורגים 21, אשדוד
      טל': 08-6538011  : Adam@an-law.co.il