תביעה ייצוגית בעניין חיסונים

  • תביעה ייצוגית נגד חברת סיוואק
    רוני | 09/02/2020 12:02

    שלום,
    מתנהלת תביעה ייצוגית של הורים לילדים שהתחסנו בחיסון צהבת של חברת סיוואק. בקבוצת הפייסבוק ההורים מתארים שלל של תופעות לוואי, חלקן חמורות ביותר. הילדה שלי קיבלה את כל מנות החיסון (לאחר לידה, בגיל חודש ובגיל חצי שנה) מהחברה הזאת!  תודה לאל כרגע אין תופעות לוואי שאני מקשרת אותם לחיסון, אך מכיוון שזהו חיסון שלא נעשה בעבר, אני פוחדת וחוששת שעוד יהיו תופעות לוואי בעתיד.
     שאלתי היא - האם בתביעה ייצוגית כזאת, רק ילדים שנגרם להם נזק יקבלו פיצוי? או שהפיצוי יינתן לכולם באופן אוטומטי (במידה והתביעה תתקבל).
    תודה!

    • תביעה ייצוגית בעניין חיסונים
      ליאור חאיק, עו"ד | 26/02/2020 14:57

      שלום,

      תלוי, לפעמים בהסכם הפשרה במסגרת תביעה ייצוגית מגיעים לתוצאה כזאת שלא מחייבים הוכחת נזק. הייתי בודק בנוסף כיצד הוגדרו חברי הקבוצה בבקשה לאישור.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com