לימודים בארה"ב

  • לימודי LL.M בארה"ב
    קארין | 03/12/2018 18:15

    שלום,
    אני סטודנטית למשפטים באוניברסיטת תל אביב.
    לאחר התייעצות עם האחראית לחילופי הסטודנטים בפקולטה שלי נחשפתי לאפשרות של ביצוע חילופים בשנה ד' למוסד בארה"ב ולאחריהם להמשיך ישירות סמסטר נוסף שיזכה אותי בתואר LL.M מהמוסד האמריקאי.
    אשמח לשמוע מאנשים שמבינים בתחום האם אופציה זו נשמעת לכם כאטרקטיבית. אציין שאני משלבת לימודי עם תואר נוסף בכלכלה, ובמידה ואבחר לעשות זאת אהיה בגיל 25 עם תואר שני מארה"ב ותואר ראשון בכלכלה.
    עד כמה הדבר מוסיף לקורות החיים וליוקרה המקצועית. איני רוצה "לבזבז" זמן וכסף רב על משהו שלא בטוח יתרום לי לקריירה.

    תודה

    • לימודים בארה"ב
      עו"ד ענבל תמם | 17/01/2019 10:16

      בוקר טוב
      אין לי הידע או הניסיון לסייע לך.
      מתנצלת
      בהצלחה

      בברכה,

      ענבל תמם, עו"ד
      מנהלת פורום לימודי משפטים

      המשוט 6, יבנה
      טל': 050-2551800; מייל: inbalta2@gmail.com