משרה חלקית

  • חישוב שעות נוספות
    מור | 13/08/2018 10:51

    שלום רב,

    בהסכם עבודה שלי חתמתי כי המשרה תהיה חלקית וחישוב שעות הנוספות (מעבר ל93 שעות) יחושבו בהתאם לחלקיות המשרה. בפועל, עבדתי בין יומיים לשלושה בשבוע בין 10-12 שעות, האם אוכל לדרוש תשלום שעות נוספות? או שסעיף בהסכם משרה כובל אותי?

    דבר נוסף, האם אני זכאי להודעה מוקדמת של חודש על אף שעבדתי במשרה חלקית?

    • משרה חלקית
      עו"ד רענן קריב | 15/08/2018 11:51

      אם חלקיות המשרה מתבטאת בשעות העבודה היומיות, השעות שעד יום עבודה מלא הן שעות עודפות, שעליהן מגיע שכר רגיל, ומעבר להן גמול שעות נוספות. כך בימים של 10-12 שעות עבודה.
      הודעה מוקדמת נקבעת לפי הוותק. עובד לפי שעות מגיע להודעה מקודמת בת חודש לאחר 3 שנים. אין קשר לשיעור המשרה.