אפשר התייחסות בבקשה.... ?

  • צילום העבירה לא מראה תמרור רלוונטי
    אילה | 12/07/2018 11:39

    שלום,
    קיבלתי דוח חניה על שול עפר לצד הדרך במועצה אזורית לב השרון. לא זכרתי שהיה תמרור שאוסר חניה אז נכנסתי לראות את תיעוד העבירה ולא רואים שם שום תמרור שאוסר חניה, רק את הרכב שלי מכמה זויות שונות.
    הגשתי בקשה למועצה לביטול הדוח, אך נעניתי בשלילה. הבחורה בטלפון אמרה לי: "נכון שלא רואים את התמרור בתמונה, אבל אנחנו יודעים שהוא שם".
    האם כדאי לי להגיש בקשה להישפט? יש לי קייס?
    בברכה,
    אילה.

    • אפשר התייחסות בבקשה.... ?
      אילה | 13/07/2018 13:00

      תודה רבה ושבת שלום.

      • התייחסות - על מה הדוח, חניה על מדרכה או חניה
        חיים | 13/07/2018 14:20

        בניגוד לתמרור האוסר חניה
        האם בתחילת הרחוב מוצב תמרור האוסר חניה?

        • באיזה עיר/רחוב מדובר
          חיים | 13/07/2018 14:21

          • תשובות
            אילה | 13/07/2018 18:08

            זה כביש במועצה אזורית לב השרון, כביש תנובות- שיבולים.
            העבירה היא סעיף 5(א)- חניה במקום אסור.
            אין שילוט בתחילת הרחוב וגם בתמונות שהפקח צילם לא רואים שום תמרור או שלט שאוסרים חניה.
            הדוח ע"ס 250 ש"ח.

            בברכה

            • אז מה הבסיס לרישום הדוח? צלמי את תחילת הרחוב
              חיים | 13/07/2018 23:19

              ובקשי להשפט, על התובע להוכיח שאכן היה תמרור האוסר חניה, את תוכיחי ע"י הצילום שלא היה תמרור שכזה ביום רישום הדוח

              • הבסיס לדוח הוא בעצם ה*ידיעה שלהם* שיש שם תמרור
                אילה | 14/07/2018 10:25

                כמו שהבחורה בטלפון אמרה לי: "נכון שלא רואים את התמרור בתמונה, אבל אנחנו יודעים שהוא שם".
                אבקש להישפט. שיוכיחו שהיה תמרור ביום רישום הדוח, כמו שאתה אומר.
                תודה רבה ושבת שלום.

                • אגב, גם אם נניח שהיה תמרור והוא נפל כך שהוא לא
                  חיים | 14/07/2018 10:41

                  נראה, על הרשות להמציא תיעוד על תיקון התמרור שמצויין שם מהות התיקון ותאריך