עיקול מטלטלןין אצל צד ג'

  • חיוב שוכרים בחוב של הגוף המשכיר
    שלומי | 04/07/2018 09:07

    שלום וברכה,
    אנחנו שוכרים דירה מגוף שהוא מוסד חינוכי, אותו מוסד נקלע לקשיים וחובות ובין השאר חובות לחברת המים, עקב כך הניחו לי על הבית התראה לפני הוצאה לפועל בכוח, האם יש אפשרות בידי ההוצאה לפועל לעקל את רכושי למרות שאינני צד בחוב הקיים?

    • עיקול מטלטלןין אצל צד ג'
      עו"ד לילך אללוף | 07/07/2018 22:42

      שלומי שלום
      אם אינך צד לתיק עליך להודיע להוצאה לפועל ולצרף את הסכם השכירות ולבקשה ביטול הליך עיקול והוצאת מטלטלין (בהנחה שהציוד בדירה שייך לך ולא לבעלים)
      בברכה,

      לילך אללוף, עו"ד
      מנהלת פורום הוצאה לפועל

      סחרוב 19, ראשון לציון
      טל: 03-9633331 ; מייל: lilacher5@gmail.com