הצעת חוק איסור צריכת זנות

  • חוק איסור צריכת זנות
    יהונתן | 28/05/2018 06:36

    רציתי לדעת מהו המצב המשפטי פלילי למי שנתפס כיום אצל זונה ומה יהיה החוק בעתיד לגבי זה?והאם החוק החדש נכנס לתוקף?

    • הצעת חוק איסור צריכת זנות קישור
      עופר בן אברהם | 28/05/2018 10:00

      1. הזנות עדיין חוקית בארץ, אך מעשים שונים הקשורים לזנות, כגון סרסרות, הבאת אדם לידי מעשה זנות או לידי עיסוק בזנות, החזקת והשכרת מקום לשם זנות ופרסום שירותי זנות אסורים. בנוסף לכך אסור לקבל שירותי זנות מקטינה (או מקטין), והמקבל שירות כזה דינו עד חמש שנות מאסר (ראה סעיפים 199 - 208 לחוק העונשין).
      2. הצעת חוק איסור צריכת זנות ומתן סיוע לשורדות זנות אושרה במליאת הכנסת בקריאה טרומית והועברה לוועדת החוקה חוק ומשפט לצורך הכנה לקריאה ראשונה (ראה באתר הכנסת).

      הצעת החוק