חיטוט בנייד

  • חיטוט בנייד
    יעל | 25/05/2018 15:06

    במקום עבודתי אחד העובדים שאינו מדבר איתי בכלל ניצל את המצב שיצאתי להכין לשתות ונגע לי במכשיר הסלולרי שלי.
    כשנכנסתי למשרד תפסתי אותו ושאלתי למה אתה נוגע לי בפלאפון תשובתו היתה שהוא צלצל דבר שאינו נכון ואף בדקתי בשיחות נכנסות לא היתה שום שיחה .
    הטחתי בפניו שהוא שקרן כמה פעמים ,שאלתי האם עבר עבירה פלילית?
    מה מעמדו במקום העבודה כי התלוננתי.
    ואם זכותי להגיש תביעה?
    תודה לכם

    • חיטוט בנייד

      ליעל שלום,

      מהתיאור שלך לא עולה ביצוע של עבירה פלילית. בדוחק רב אפשר לחשוד שאולי בוצעה עבירה של פגיעה בפרטיות כהגדרתה בסעיף 2(1) לחוק הגנת הפרטיות.

      מעמדו במקום העבודה אינו עניין שקשור לדין הפלילי - זה תלוי במדיניות מקום העבודה.

      לשאלתך בדבר זכותך להגיש תביעה: אם כוונתך לתלונה למשטרה, את כמבן רשאית להגיש, אבל כאמור, לדעתי אין כאן עבירה פלילית, בטח לא כזו שמצדיקה חקירה משטרתית. אם כוונתך לתביעה כספית - זה חורג מתחום הפורום, אבל בכל מקרה, תעלה השאלה אם נגרם לך נזק.

      בברכה,

      גדעון קוסטא, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      בית סילבר קומה 5,
      רחוב אבא הלל 7, רמת גן
      טל': 052-4802244 ; מייל: costagidi@gmail.com